Skip to main content

Koop een vispring bed en krijg van ons een gratis topper. (Voordeel tot € 4.300)

Actie geldig tot 5 mei 2024.
Voorwaarden zie winkel

Droomvisie Beddenspecialisten

Langstraat 49
2242 KK Wassenaar
België

Wil je de vispring brochure ontvangen?

Ja, stuur mij de brochure!

Vispring

Al sinds ze in 1901 de pocketverenmatras hebben uitgevonden maakt Vispring handmatig de meest comfortabele bedden die gevuld zijn met uitsluitend natuurlijke materialen. Vakmanschap en kwaliteit om een ongeëvenaarde nachtrust te creëren. Vispring. Natuurlijk.

De uitvinder van het pocketverenmatras

James Marshall tilde in 1899 slaapcomfort naar een nieuw niveau door zijn zieke vrouw het meest kostbare geschenk te geven wat er bestaat : een perfecte nachtrust.  Dat door een matras te ontwikkelen die haar een perfecte ondersteuning gaf : de eerste pocketverenmatras was geboren !

Bij een pocketverenmatras is elke veer afzonderlijk verpakt in een katoenen zakje en bewegen ze onafhankelijk van mekaar. Daardoor kunnen ze perfect de vorm van het lichaam volgen en ondersteunen.
Vispring is niet alleen de uitvinder van deze pocketveer, ze gebruiken bovendien als enigen het onvermoeibare vanadiumstaal om ze zélf te produceren, waardoor de kwaliteit en ondersteuning van uw Vispring voor de rest van uw leven gegarandeerd is.

Quality Over Quantity

Waarom Vispring onmisbaar is voor dé perfecte nachtrust.

Natuurlijke materialen

Dankzij onze natuurlijke materialen kan het matras beter ademen en
zo de lichaamswarmte beter absorberen. Dit maakt deze matrassen ook enorm duurzaam. Waar u andere matrassen na 10 jaar moet vervangen wegens versleten door huisstofmijt en een slechtere hygiëne, gaat een Vispring matras tot wel 20 jaar mee.

Handgemaakt

De pocketveren worden handmatig gelegd, deze matrassen worden met de hand gevuld en de randen zijn met de hand genaaid voor meer comfort en een langere levensduur.

Pocketveren

Elke pocketveer beweegt onafhankelijk van de andere veren en alleen wanneer
het lichaam dat nodig heeft dankzij puntelasticiteit. Op die manier komt het lichaam automatisch in de ideale slaappositie te liggen.

ONONDERBROKEN LUCHTSTROOM

De unieke constructie van de matrasdelen zorgt voor een constante frisse en gezonde luchtstroom tussen het matras en het lichaam. Bovendien wordt het matras zo binnenin geventileerd en blijft ze hygiënisch, wat resulteert in een langere levensduur.

Maatwerk en Personalisatie

Elke maat of vorm van bed kan worden gemaakt en worden bekleed met stof van Vispring of de klant zelf.

30 jaar productgarantie

Doordat het matras handgemaakt is, verslijt het matras niet en kan Vispring de langste garantie geven die in de slaapcomfortindustrie bestaat.

Matrassen met ongeëvenaard comfort

Voor een aantal van onze natuurlijke matrassen hebben onze bedreven beddenmakers nog weelderiger materiaal gebruikt: fijne moerbeizijde, lichtgewicht kasjmier en handgekaarde Shetland wol (een Vispring exclusiviteit) – een vacht (fleece in het Engels) die ongelofelijk zacht is dankzij het unieke veen- en kustlandschap waar de schapen vertoeven. De ideale mix voor een ongeëvenaard comfort. Bedden waarop u in een weldadig diepe slaap kunt wegzinken.

100 JAAR ERVARING IN ELKE STEEK EN VEER

Handgemaakte luxe bedden. 100 jaar vakmanschap.

Het volmaakte bed. Een met de hand gevulde matras op maat, uitsluitend met de zachtste natuurlijke materialen. Een door Vispring gemaakte pocketvering die iedere beweging ondersteunt. En superieure afwerkingen voor weergaloos comfort. Iedere Vispring matras biedt een ongeëvenaarde slaapbeleving.